Mijn eerste auto, Mini Mayfair

Nadat een Peugeot 204 niet echt haalbaar bleek als eerste auto ben ik snel teruggevallen op mijn andere grote liefde, de Mini. En dan de originele wel te verstaan!

Zo kon ik mij half november 1996 de gelukkige eigenaar noemen van een prachtige Austin Mini Mayfair uit 1987. Hier heb ik mij een aantal jaren heerlijk mee verplaatst. Momenteel staat hij al een eeuwigheid gedemonteerd te wachten op betere tijden. Maar nog altijd in bezit.

Uiteraard is het leuk om je eigen auto’s als model te hebben. In het geval van mijn Mini bracht een Heller kitje hier de uitkomst. Niet helemaal exact hetzelfde maar het geeft een heel goed beeld. Juiste kleur, zowel binnen als buiten en voorzien van het correcte kenteken. Kan haast niet wachten om weer met het 1:1 exemplaar te gaan rijden!